MADSERVICE

Vi glæder os til at hjælpe dig Vi har mere end 30 års erfaring med madservice til hjemmeboende borgere. Hos Gadekøkkenet vil du opleve en meget høj kundeservice – vi er nemme at få fat i, og vi vil meget gerne hjælpe med at sammensætte en madordning, der præcis passer til dine ønsker og behov.

Prøv os Du er meget velkommen til at prøve, om vores mad falder i din smag. Du skal blot henvende dig til os, og uanset, hvad vi aftaler, så binder du dig ikke til noget. Du kan nemlig altid melde fra senest kl. 10 dagen før levering. Vi vil rigtig gerne fortælle dig om, hvordan madserviceordningen fungerer og andre praktiske oplysninger.

Livretter og valgmuligheder Vi vil allerhelst servere din livret hver dag, og derfor er vores menu sammensat ud fra en top 10 liste over livretter, som tidligere er lavet sammen med kunder. Samtidig har du mulighed for at vælge andre retter, som helt sikkert falder i din smag, og som er med til at give dig en varieret madoplevelse. Hver dag får du to hovedretter at vælge imellem. Derudover kan du få biret (dessert eller forret), og du kan benytte dig af vores store udvalg af tilvalgsydelser som proteinrig drik, flydende (supper o.l.), øllebrød, smørrebrød mm.

Lokal virksomhed Vi er en mindre lokal virksomhed beliggende i Biersted. Vi vægter det lokale højt. Derfor benytter i stor udstrækning lokale medarbejdere, lokale råvarer, lokale indkøb, lokale servicevirksomheder.

Hjemmelavet mad Vores mål er at levere velsmagende nordjysk hverdagsmad – hjemmelavet og tilberedt på god gammeldags manér. Vores egne madchauffører bringer maden ud til dig, straks efter at vi har lavet den. Kvalitet er i højsædet og derfor vælger vi f.eks. selv at lave medisterpølse, koge friskskrællede kartofler i stedet for vakuumpakkede osv. Maden laves desuden ud fra de gældende næringsstofanbefalinger – også hvad diætmad angår.

Livsglæde og trivsel Et godt måltid hver dag stiller ikke blot sulten, men kan være en daglig kilde til livsglæde og et godt helbred. Mad har stor betydning for dit helbred og for, hvordan du trives. Gadekøkkenet laver derfor mad, der er både er velsmagende og nærende.