TILBEREDNING HJEMME

Vi leverer maden kold tre gange om ugen – samme dag eller dagen efter, den er lavet.

Når du tilmelder dig madserviceordningen fra Gadekøkkenet, vil vi Kundetilfredshede dig og oplyse dig nærmere om leveringstidspunktet og afklare de spørgsmål, du sikkert har.

Hvad er fordelene ved at få maden leveret kold Du kan selv vælge præcis, hvornår du har lyst til at spise – du kan f.eks. spise kl. 11.30 hver dag, eller du kan vælge at spise om aftenen og så har maden ikke været holdt varm fra tidlig morgen.

Du er ikke bundet af hver dag at skulle være hjemme for at modtage maden på det tidspunkt, hvor maden bliver leveret.

Opvarmningsvejledning til mikroovn 1.Før opvarmning prikker du nogle huller i filmen med en gaffel – filmen skal blive på bakken. 2.Stil bakken ind i mikrobølgeovnen 3.Varm maden ved halv effekt (ca. 400 W) i ca. 6 min. til en kernetemperatur på min. 75°

Opvarmningsvejledning til almindelig ovn og varmluftsovn 1.Før opvarmning prikker du nogle huller i filmen med en gaffel – filmen skal blive på bakken. 2.Stil bakken ind i den kolde ovn og indstil denne til 120° (varmluftsovn 100°) 3.Varm maden i ca. 40 min. i en alm. ovn og ca. 30 min. i en varmluftsovn til en kernetemperatur på min. 75°

Forretter/biretter samt små portioner hovedret, der skal varmes, skal have kortere tid end hovedretterne, men altid til en kernetemperatur på min. 75° Det er lettere at håndtere bakken, hvis den stilles på en tallerken inden opvarmning.

Filmen kan forholdsvis let rykkes af bakken, men du kan også bruge en spids kniv til at skære filmen op langs kanterne efter opvarmning.