FORSIDE         MADSERVICE         DINER TRANSPORTABLE         OM GADEKØKKENET         KUNDETILFREDSHED

Hvad synes kunderne om Gadekøkkenet?

“Slet ikke som forventet!”


Hej Lisbeth


Så er første regning betalt med glæde :o)

Jeg må dog sige, at maden slet ikke var som forventet! Den var meget meget bedre!! Hold da op for noget lækkert mad, vi fik, og hvor var det bare flot anrettet!! Det overstiger langt mine forventninger om at maden kom i foliebakker. Gæsterne roste (og roser stadig) maden, og køkkenpersonalet havde jo ingen problemer med at holde det varmt, når det blev leveret i et varmeskab! Hønsesalaten var nem at anrette og nem at pynte. Konfirmanden er dog ikke vild med ærter....men hun var vist den eneste ;o)

Mht. mængden, så var der rigeligt mad, hvilket betød, at man kunne sætte et nyt fad med kartofler på, i stedet for at skulle skrabe 2 sammen osv....super!!

Jeg havde desuden selv kogt noget pasta....bare som tilbehør, da der jo var en del børn med....og de jo ikke altid er vilde med det, vi andre synes er lækkert... :o)


Så vi glæder os rigtig meget til maden på lørdag :o)


Vi har desuden fået et par afbud til på lørdag, så vi bliver 42 i stedet for 45....ved ikke om det er for sent at ændre det?


Med venlig hilsen Heidi Jensen

“God mad fortjener at blive rost”


Hej Lisbeth


1000 tak for noget rigtig dejligt mad, og der var da så rigeligt af den :-)

Maden fik også meget ros fra gæsterne.

Det eneste er dog lige, at Lise ski ikke ville stå i køkkenet ;-)

Jeg giver/har givet ros om Gadekøkkenet til folk på min vej - god mad fortjener at blive rost ;-)


Venlig hilsen Heidi Rasmussen

“Skulle noget have været anderledes...hmm næh”


Hej Lisbeth


Maden levede bestemt op til forventningerne. Der var rigeligt, og det var superlækkert. Og salaten var ikke magen til første gang, hvilket jo kun gjorde det ekstra spændende og lækkert. Så vi er igen super tilfredse med det hele. Om noget skulle have været anderledes... hmm næh. Lækker og indbydende mad, flot anrettet. Let og lækkert :o)


Åhh for pokker....det returemballage.....havde jeg da lige glædeligt glemt igen....ville have afleveret det i går, men blev forhindret....men vil I selv hente det....og fakturere for det...så behøver jeg (næsten) ikke tænke mere på det.


mvh Heidi Jensen

“En fornøjelse at møde en frisk betjening”


Hej Lisbeth


Der er kun ros til overs for din levering.

Maden var spændende og god, og der var nok af den.

Det var en fornøjelse at møde en frisk betjening, og tilretning af maden var bare fin.

Kun ros.

Prisen har jeg ikke forstand på, men mon ikke den var rimelig.


Hilsen Karl-Andy Larsen

“Lækker mad til min søns studentergilde”


Hej Lisbeth


Vi vil gerne sige rigtig mange tak for lækker mad til min søns studentergilde, som virkelig stod mål med vores forventninger.


Mange gæster roste maden, og flere spurgte, hvor vi havde fået maden fra, og hvad det kostede osv, og jeg delte med rund hånd din webadresse ud :-)


Især forret og dessert høstede mange roser. Min søns bedste kammerat, som IKKE kan li is (mærkeligt barn!), spiste med stor fornøjelse af Daim-isen, og jeg må sige, at den blev spist rub og stub, og havde der været et par forme mere, så havde gæsterne også spist dem, er jeg sikker på! Nu hører det også med til historien, at min søn er medlem af en gourmet-madklub, og flere af drengene tilstede, var øvrige medlemmer, og de nyder god mad, så derfor var der ikke nødvendigvis for lidt dessert. Den var nok bare for god!!!!


Der var lidt til overs fra forretten, som røg i køleskabet, men da jeg stod op næste morgen, havde de sidste tapre gæster altså tømt dette fad også! Plus de sidste 5 kyllingespyd…


Kartoflerne var der mere end rigeligt af, salaten rakte også, og var meget fint anrettet.


Vi var glade for at kunne aflevere fadene ude hos Lise.


Alt i alt har jeg ikke noget at sætte på traktementet, og vi vender gerne tilbage en anden gang.


Jeg sørger for at sætte beløbet ind på din konto, og så håber jeg, du må få en rigtig god sommer.


Mange hilsner fra Anna

“Ovenud tilfredse og vender gerne tilbage en anden gang”


Hej Lisbeth


Tak for maden, den var rigtigt god – jeg hørte kun meget positive tilkendegivelser fra alle sider. Lakserouladen var super, de 2 slags kød var til ug. Fin krydret smag i den farserede mørbrad, skinken var meget fin i smagen og ikke "grov" i kødet, som en skinke tit er.

De bedste flødekartofler vi har fået længe, blev der sagt om dem. Pastasalat og salat var også helt ok. Det er en god sammensætning i isen, det gav en fantastisk smag!


Lakseroulade ca. 20 stk. til rest, men for lidt rejer, de sidste fik ingen.

Farseret mørbrad tilpas, af skinke blev spist godt den ene.

Godt 1 fad kartofler, godt 1 fad salat, 1,5 skål pastasalat blev spist. 1 islagkage til overs.


Alt var flot anrettet.


Vi var 31 til at spise, alle over 60.


Servicen har været helt fin fra første Kundetilfredshed. Det med isen er glemt, det er, hvad der vil ske engang imellem på en arbejdsplads.


Da maden kom, tænkte jeg slet ikke på isen da vi gennemgik det andet. Gæsterne ved ikke noget om forglemmelsen – til dem, der spurgte, da de så dig, sagde jeg, at det var aftalt, at isen ville komme senere.


Alt i alt er vi ovenud tilfredse og vil gerne vende tilbage en anden gang.


Venlig hilsen Mette.

Lakseros fra dyrlægen


Hej Lisbeth


Tusind tak for noget helt fantastisk lækkert mad. Alle gæster uden undtagelse synes, maden var meget dejlig.


Min niece (som arbejder som dyrlæge indenfor fødevarestyrelsen :))) roste laksen (forretten) og sagde, den var meget, meget lækker.


Også kødet og kartoffelsalat plus salat var dejligt og kagerne helt fantastiske.


Der var rigeligt med mad. Tusind tak.


Venlig hilsen Lene

10 til rester


Hej Lisbeth.


Tusind tak for en uovertruffen lækker buffet. Alle gæster roste jeres mad i høje skyer, og jeg fortalte, at det er hos dig, der skal købes mad næste gang de holder fest.


På min arbejdsplads var de spændte på at høre om maden, og ligeledes sagde jeg, de skulle prøve det.


Der var rigeligt mad, og næste dag var vi 10 til rester, så det var

super :):):) Tusind tak.


Venlig hilsen Charlotte og Richardt Krogh.

“Lækkert og sundt”


Vi havde den store fornøjelse at nyde din dejlige mad til vores gadefest i går. Alle syntes, det var fantastisk godt, og man følte alligevel, at man havde fået noget, der var sundt. Så vi vil gerne sige dig mange tak – det var virkelig lækkert, og vi vil helt sikkert benytte dig igen.


Lækkert var det også, at maden var anrettet i "rigtige" fade og skåle og ikke i staniolbakker!


Alt i alt en rigtig god oplevelse, som vi gerne anbefaler til andre!


Med venlig hilsen Karen V, fra Vadum

“Alle fade er tømt nu”


Hej Lisbeth Gade


Tak for din skønne mad.

Koret var begejstret for dit smørrebrød i torsdags – og der var nok.

I lørdags var mine gæster, min kone, køkkendamerne og jeg selv glade og tilfredse over masser af god, velsmagende mad, og mine mange børnegæster var helt med også.


Det er praktisk med dine fade med smørrebrød lige til at sætte frem til selvbetjening, og dine retter var nemme at gå til for køkkenfolket.

Du og dine medarbejdere har været med til at lave nogle gode dage ud af min runde fødselsdag. Prisen er helt som den skal være, altså helt OK. Jeg synes IKKE, det er dyrt, og jeg håber, at din virksomhed fortsat vil trives takket være din kvalitetsmad og omhyggelighed. Du er så grundig. TAK for denne gang.


Venlig hilsen Peter Thuesen fra Øland – og her går det godt!

“Mad nok til alle, og service helt i top”


Hej Lisbeth


Mange tak for den utrolige gode mad. Maden smagte fantastisk og der var mad nok til alle (og rigeligt med rester til dagen efter :-) Maden blev leveret til tiden på aftalte sted, og hele servicen har været i top. Gadekøkkenet har været med til at gøre dagen fantastisk for os :-)


Vi vil helt sikkert overveje dig, når vi skal holde fest igen.


Venlig hilsen Louise & John Holmenlund

“Prisen var i orden”


Hej Lisbeth


Maden var vi fuldt ud tifreds med, den var super lækker, og der var nok af den. Jeg har kun fået ros, især dine stegte rødspættefileter.


Jeg kan kun rose det hele og sige, at maden levede 100% op til vores forventinger i smag, mængde og anretning, og hvor var det let at anrette til ta' selv bord.


Hvad kundeservice angår, kan jeg kun sige, at den er 100% i orden. Jeg vil anbefale Gadekøkkenet, når jeg snakker med andre om bestilling af mad.


Pris pr. kuvert var i orden, alle synes, det var billigt.


Med venlig hilsen

Øland Seniorklub