Diner transportable

Skal der afholdes et arrangement, hvor der er brug for velsmagende og lækker mad til gæsterne, så spørg Gadekøkkenet :-)

Vi leverer følgende til både private, institutioner, kontorer, foreninger, sportsklubber og lignende:

I er altid velkomne til at kontakte os på tlf. 21 27 20 80 for en uforbindende snak om, hvilke muligheder vi kan tilbyde jer.

Priser Alle priser på menu-siderne er inklusive moms.

Udbringning Fra Gadekøkkenet tilbyder vi udbringning af mad i Jammerbugt Kommune og omegn – ring og forhør om mulighederne. I en afstand af op til 20 km er prisen 250 kr. Hvis afstanden er 20 - 40 km er prisen 350 kr. I er meget velkomne til selv at afhente maden.

Bestilling Bestil gerne maden i god tid.
Kuvertantallet kan ændres før jeres arrangement:
– buffet og julefrokost senest 5 dage før.
– sandwich, frokostretter og salatanretninger senest 2 dage før.

Modtagelse Når maden leveres eller afhentes, anbefaler vi, at I sammen med chaufføren eller køkkenpersonalet gennemgår de enkelte retter for at sikre, at alt er med, og at det hele er til jeres fulde tilfredstillelse.

Betaling Beløbet kan betales kontant eller overføres via netbank. Vi kan ikke modtage dankort.

Anretning Alle retter, der skal serveres kolde, er dekorativt færdiganrettede på pæne fade, skåle o.l. – lige til at stille på bordet.
Varme kartoffelretter og styk-stege (eks. kylling, frikadeller m.m.) leveres i ildfaste fade – lige til at stille på bordet.
Ved helstege må udskæring af kødet påregnes.
Varm sauce leveres enten i svejsede engangsplastbakker eller i stålkantiner med låg – hav derfor sauceskåle klar eller lån dem af os.
Flutes og brydebrød leveres kolde – påregn derfor opvarmning af disse.
I kan ønske at få maden leveret i engangsemballage – der er ikke forskel i prisen.

Antal Vi har under de enkelte menu-kategorier sat et minimumsantal på. Hvis I er færre, så kontakt os bare alligevel – vi kan sandsynligvis godt klare det, hvis vi har andre arrangementer, der kører samme dag. Der er også den mulighed, at I får maden kold og selv står for opvarmning

Returgods Transportkasser og evt. fade, skåle o.l. bedes afleveret i Gadekøkkenet senest 2 dage efter levering af maden.
Er fade, skåle o.l. ikke rengjorte, opkræver vi 10 kr. pr. kuvert.