PORTIONSSTØRRELSER

Du kan vælge mellem:

Normal hovedret - normalkost (150 g kartofler, 100 g kød, 60 g grønt, 150 g sovs)

Lille hovedret – energiberiget kost (90 g kartofler, 65 g kød, 35 g grøntsager, 120 g sovs) Lille hovedret leveres som udgangspunkt som energiberiget kost, som er beregnet til, hvis det kniber med appetitten, og du ikke føler, du får nok energi. Vi kalder den også kost til småtspisende. Der er lige så meget energi i en lille portion energiberiget kost, som der er i en normal portion.

Biret (=forret eller dessert) 2 dl dessert eller 2½ dl frugtgrød eller 3 dl suppe.

Når du har valgt portionsstørrelse første gang, så behøver du ikke oplyse dette mere. Vi registrerer det nemlig og leverer denne portionsstørrelse, indtil du giver os besked om noget andet. Det samme gælder for diæt- og specialkost. Gå til Menuplan og bestilling

Tilbehør Sammen med første leverance af mad vil du modtage 2 glas med survarer (rødbeder, asier og agurkesalat efter eget valg). Når du igen mangler survarer, kan du bare give chaufføren besked, da de har det med i bilen. Tvebakker og kammerjunkere leveres sammen med retter, hvor de hører til. Andet tilbehør f.eks. smør, kanelsukker og mælk skal du selv sørge for.