FORSIDE         MADSERVICE         DINER TRANSPORTABLE         OM GADEKØKKENET

MADSERVICE

Information         Tilberedning hjemme         Menuplan og bestilling         Portionsstørrelser         Øvrige tilbud         Udbringning         Galleri

Livsglæde og trivsel

Et godt måltid hver dag stiller ikke blot sulten, men kan være en daglig kilde til livsglæde og et godt helbred. Mad har stor betydning for dit helbred og for, hvordan du trives. Gadekøkkenet laver derfor mad, der er både velsmagende og nærende.


Livretter og valgmuligheder

Vi vil allerhelst servere din livret hver dag, og derfor er vores menu sammensat ud fra en top 10 liste over livretter, som tidligere er lavet sammen med kunder. Samtidig har du mulighed for at vælge andre retter, som helt sikkert falder i din smag, og som er med til at give dig en varieret madoplevelse.


Hver dag får du to hovedretter at vælge imellem. Derudover kan du få biret (dessert eller forret), og du kan benytte dig af vores store udvalg af tilvalgsydelser som proteinrig drik, flydende (supper o.l.), øllebrød, smørrebrød mm.


Lokale medarbejdere og lokale råvarer

Vi vægter det lokale højt, og vores mål er at levere velsmagende nordjysk hverdagsmad – hjemmelavet og uden brug af teknologiske fremstillings- eller pakkeprocesser (tilsætning af gasser, der forlænger holdbarheden). I stedet bringer vi maden ud, straks efter at vi har lavet den.

 

Frisk og nærende

Kvalitet er i højsædet og derfor vælger vi f.eks. selv at koge friskskrællede kartofler i stedet for vakuumpakkede. Maden laves desuden ud fra de gældende næringsstofanbefalinger – også hvad diætmad angår.


Kvalitetsstandard

Den service, du modtager, er fastlagt i Kvalitetsstandarden for madservice, som Kommunalbestyrelsen i Jammerbugt Kommune godkender hvert år. Du kan kontakte Kommunen, hvis du ikke allerede har fået udleveret kvalitetsstandarden.


Venlig hilsen


Lisbeth Gade

Køkkenchef